Държач на филтър за кафе, Държач за Филтър хартия За кафе, Рафтове За Диспенсера за съхранение с Пылезащитной капак За # 1 # 2 # 4 Конусных Кафе филтри V60, Капацитет за съ
  • Новинка

Държач на филтър за кафе, Държач за Филтър хартия За кафе, Рафтове За Диспенсера за съхранение с Пылезащитной

BGN 3.33

Брой продукти
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

☕【ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ】Този държач на филтър за кафе, изработен от висококачествена пластмаса, идва с капака, за PC, издръжлива и за многократна употреба, пыленепроницаемый, запазва хартиени филтри чисти, ветрозащитными, влагостойкими, благодарение на което лесно се вижда останалата част от хартиени филтри ☕【Съвместимост и голям капацитет】 Спецификация : 5,11 "L x 2,75"W x 6,89"H / 13x6,5x17,5 см. Той побира около 100 броя с размер 1-2 и 2-4 чаши, подходящи за филтри № 1, № 2, № 4 и конусных филтри V60. ☕【ВОДОУСТОЙЧИВ и ПРАХОУСТОЙЧИВ】Затворен контейнер за съхранение на кафе филтри е водоустойчив и пыленепроницаем, той е стоячую конструкция, лесно се инсталира и е отстранена, което позволява безопасно да съхранявате филтър за кафе. ☕【ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ на КАФЕ】 Осигурява стилна организация на вашата кухня или на място за готвене, така че можете да лесно да се свали идеалният филтър за кафе на този ден.Вече не е необходимо трескаво да ровят в шкафчетата в търсене на подходящ филтър за кафе, докато водата заври. ☕【ШИРОКО се използва】 идеален за дома, офиси, кафенета, хотели и така нататък.Той може не само да отговарят на вашите ежедневни нужди, но и служат за декорация на кафе, без да заема твърде много място.Насладете се на работа бариста като у дома си!. ☕【ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ】Този държач на филтър за кафе, изработен от висококачествена пластмаса, идва с капака, за PC, издръжлива и за многократна употреба, пыленепроницаемый, запазва хартиени филтри чисти, ветрозащитными, влагостойкими, благодарение на което лесно се вижда останалата част от хартиени филтри. ☕【Съвместимост и голям капацитет】 Спецификация : 5,11 "L x 2,75"W x 6,89"H / 13x6,5x17,5 см. Той побира около 100 броя с размер 1-2 и 2-4 чаши, подходящи за филтри № 1, № 2, № 4 и конусных филтри V60. ☕【ВОДОУСТОЙЧИВ и ПРАХОУСТОЙЧИВ】Затворен контейнер за съхранение на кафе филтри е водоустойчив и пыленепроницаем, той е стоячую конструкция, лесно се инсталира и е отстранена, което позволява безопасно да съхранявате филтър за кафе. ☕【ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ на КАФЕ】 Осигурява стилна организация на вашата кухня или на място за готвене, така че можете да лесно да се свали идеалният филтър за кафе на този ден.

5.11L x2.75W x 6.89H/13x6.5x17.5cm. It can hold about 100pcs 1-2 and 2-4 cup size, suitable for #1, #2 filters, #4 and V60 cone filters :