AFLHYJK Настолна Папка За Бележки Дървена Украшение за Работния Плот Папката За Снимки, Бележки Фоторамка Папка За Фотосообщений
  • Новинка

AFLHYJK Настолна Папка За Бележки Дървена Украшение за Работния Плот Папката За Снимки, Бележки Фоторамка Папка

BGN 12.32

Брой продукти
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Сватба в ресторант са подходящи за много местаРазнообразно приложение, може да се използва и като притежател за водене на бележки, украса на работния плот.Лечебните малки декорации, всеки момент, има своя собствена компания.Е не само външния вид, но и чудесното качество на изработката, а която симулира работа с по-естествена и красива.Хубава и креативна папка за съобщения, в която може да се съхранява визитни картички, снимки, картички и т. на Сватби в ресторант са подходящи за много места.Разнообразно приложение, може да се използва и като притежател за водене на бележки, украса на работния плот.Лечебните малки декорации, всеки момент, има своя собствена компания.Е не само външния вид, но и чудесното качество на изработката, а която симулира работа с по-естествена и красива.Хубава и креативна папка за съобщения, в която може да се съхранява визитни картички, снимки, картички и т. на Сватби в ресторант са подходящи за много места.Разнообразно приложение, може да се използва и като притежател за водене на бележки, украса на работния плот.Лечебните малки декорации, всеки момент, има своя собствена компания.Е не само външния вид, но и чудесното качество на изработката, а която симулира работа с по-естествена и красива.Хубава и креативна папка за съобщения, в която може да се съхранява визитни картички, снимки, картички и т. Параметри : Цвят : като на изображенииматериал : деревянныйпакет : 5 бр. (с изключение на демонстрационни продукти с изображението)Само горната съдържанието на опаковката, с изключение на други продукти.Забележка : Различно осветление и дисплей, може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката ще бъде малко по-различно от реалния продукт.Има някои грешки.Моля, се допуска отклонение 1-3 см от измервания, тъй като от различни компютри показват различни цветове, действителното продукт може да има малко по-различен цвят от снимката по-горе.

Color:
as pictured
Material:
wooden
Package Contents:
5 pieces (excluding picture demo products):
Only the above package contents, excluding other products.:
Note:
Different lighting and display may cause the color of the item in the picture to be slightly different from the actual item. There are some errors.
Please allow an error of 1-3 cm due to measurement:
Since different computers display different colors, the actual product may have a slightly different color than the picture above :